Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe

Politica de retur

Cumpăratorul are dreptul legal să renunțe la produsele cumpărate fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cumpărătorul trebuie să notifice Bebe Boom Creativ SRL în cel mult 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Notificarea se face în scris prin e-mail la adresa bebeboomcreativ@yahoo.com. În urma notificării, cumpăratorul va trebui să expedieze produsul în cauză în termen de cel mult 30 zile începând cu data recepției produsului returnat. Singurele costuri care pot cădea în sarcina cumpărătorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Dacă doriți să returnați un produs care v-a fost livrat, trebuie să ne anunțați în scris despre produsul pe care doriți să îl returnați, data la care v-a fost livrat și dacă doriți să îl înlocuiți cu un alt produs. Vă rugăm să ne trimiteți această înștiințare scrisă pe adresa de email: bebeboomcreativ@yahoo.com

Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără niciun fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi refuzat.

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat

La nivel national, taxa de transport retur este de aproximativ 15 lei, in functie de firma de curierat aleasa. 
Costurile de transport sunt suportate de catre comparator.

 

 Condiția este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat. În maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Suma returnată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma returnată este formată strict din contravaloarea produselor.

 

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Costurile de retur și de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de BEBE BOOM CREATIV SRL.

BEBE BOOM CREATIV SRL nu va prelua produse returnate în următoarele condiții:

1.          produsul nu este insotit de facture fiscala primita odata cu acesta;

2.          produsul nu este in starea in care a fost transmis. Produsul a fost folosit, spalat, sau deteriorate.

                3.      coletul sau conținutul acestuia prezintă leziuni datorate transportului la returnare;

                4.      coletul a fost expediat cu plata la destinatar;

                5.      coletul a fost expediat cu specificare de ramburs.

 

Coletul este proprietatea celui care expediază până la momentul preluării de către destinatar.

În situația în care clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare și ulterior returnează partial comanda, acesta va suporta costul de transport.

Pasi returnare: 

Puteti beneficia de optiunea de returnare in 30 zile parcurgand urmatorii pasii:

1. Transmiteti o notificare prin e-mail la adresa bebeboomcreativ@yahoo.com.
2. Trimiteti cel tarziu in cea de-a 30-a zi calendaristica de la receptionarea coletului produsele la adresa de mai jos.
3 Optati pentru contravaloarea produselor returnate in bani sau in produse. Daca doriti returnarea in bani a contravalorii produselor, va rugam sa mentionati contul in care doriti efctuarea platii.
4. Coletul trebuie sa contina produsele ce se doresc a fi returnate, precum si factura pe care sunt trecute aceste produse. Va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume/Adresa: Str. Nr., Localitate, Judet

Destinatar: BEBE BOOM CREATIV SRL Bucuresti, str. Stelea Spatarul nr.17, et.2, ap.10, sector 3 

Contravaloarea in bani sau in produse

In functie de optiunea dvs., suma rezultata prin stornarea produselor returnate o puteti folosi fie pentru achitarea altor produse, fie vi se va vira in contul mentionat in formularul de retur in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre noi Oricare dintre cele doua optiuni trebuie mentionata in notificarea de retur.

Observatii

Produsele returnate vor fi expediate catre Vanzator in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele comandate ca si set vor fi transmise in intregime.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul in care nu sunt respectate conditiile de mai sus, dar si in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Aceasta optiune de returnare in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in cazul comertului la distanta.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la returnare.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, la optiunea cumparatorului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului"